Osmanbükü Muhtarı Şahin “Yolumuz Havalimanı Gibi Oldu”

Büyükşehir Belediyesi Osmanbükü’nde yol çalışmasını bitirdi. Mahalle muhtarı Ali Şahin yapılan yolu çok beğendiklerini söyleyerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Büyüksehir Belediyesi Osmanbükü’nde yol çalismasini bitirdi. Mahalle muhtari Ali Sahin yapilan yolu çok begendiklerini söyleyerek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin'da ulasimi daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Incirliova ilçesinin Osmanbükü ve Acarlar mahalleleri arasinda yolun yapimi sona erdi ve yol ulasima açildi.

Acarlar'daki hal esnafinin, çiftçilerin ve vatandaslarin yogun olarak kullandigi bir yol olmasi nedeniyle hizli bir çalisma yürüten Fen Isleri Daire Baskanligi’na bagli ekipler, kisa sürede yolu trafige açti.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Osmanbükü Mahalle Muhtari Ali Sahin, “Muhtarlar toplantisinda Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na dilekçe halinde yapilmasi gerektigi konusunda bilgi verdim. Yolumuz gerçekten çok güzel yapildi” dedi.

Sadece mahalle sakinlerinden degil, disaridan gelen misafirlerden de olumlu izlenimler aldiklarini belirten muhtar Sahin, “Köyümüze disaridan gelen misafirlerimiz 'köy yolumuz çok güzel, havaalani gibi olmus' diye konusuyor. Yolun bu kadar genis olmasindan dolayi, E-5 Karayolu gibi oldu, diyoruz. Emegi geçen herkese ve Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na mahallem adina çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

 

|