YILDIRIMKAYA: BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MUTLUYUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'in dört bir tarafinda yol yapim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Sultanhisar Atça'daJurnali Caddesi'nde yapilan çalismalari inceleyen Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Büyüksehir Belediyesi'nin Aydinlilari konforlu yollarla bulusturmasindan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Yapilan yol çalismasini Aydin Büyüksehir Belediyesi Dogu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroglu ile birlikte incelemelerde bulunan Baskan Yildirimkaya, "Atça'nin en yogun kullanilan caddelerden biri olan Jurnali Caddesi, 500 metre uzunlugunda, 15 metre genisliginde olup Atça'nin 8 ana caddesinden biridir. Cadde üzerinde sagli sollu 3'er metre kaldirimlarimiz ve 9 metre genisliginde ana yolumuz var. Cadde üzerinde basta ASKI tarafindan olmak üzere çesitli altyapi çalismalari yapildi. Yol, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan programa alindi ve çalismalar baslatildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na ve ekiplerine çok tesekkür ediyorum" dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin vatandaslari kaliteli ve konforlu yollarla bulusturdugunu ifade eden baskan Yildirimkaya, "Insallah bundan sonra iki caddemiz kaliyor; Kavaklar ve Nazilli caddeleri. Onlari da en kisa zamanda bitirebilirsek, altyapiyla birlikte üstyapi çalismalarimizi da tamamlamis olacagiz. Özlem Baskanimizin söyledigi gibi modern sehirlerde yollarin tamami asfalt kaplama oluyor. Sürücüler ve yayalar açisindan güvenli ve konforlu olmasi için bu çalismalar yapiliyor, bu yönden çok mutluyuz" seklinde konustu.

 

|