Büyükşehir Belediyesi'nden Minibüs Esnafına Hijyen Kiti Desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelesini devam ettiriyor. Bir taraftan dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da Aydın genelinde vatandaşların yanı sıra esnafa da hijyen kitlerinden dağıtmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi koronavirüs salginiyla mücadelesini devam ettiriyor. Bir taraftan dezenfeksiyon çalismalarini araliksiz sürdüren Büyüksehir Belediyesi, bir taraftan da Aydin genelinde vatandaslarin yani sira esnafa da hijyen kitlerinden dagitmaya devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Dogu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroglu ve AYBA Koordinatörü Süha Bayirli, Aydin Sehiriçi Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi Baskani Okan Yalçin'i ziyaret ederek soförlere verilmek üzere hijyen kitlerini teslim etti. Okan Yalçin, Büyüksehir Belediyesi'nin her zaman minibüs esnafinin yaninda oldugunu ifade ederek Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti. Yalçin, Büyüksehir Belediyesi'nin esnafin araçlarinin da dezenfekte edilmesinde her türlü destegi verdigini söyledi.

 

 

|