Büyükşehir İtfaiyesi Çine'deki Ahır Yangınına Müdahale Etti

Çine'nin Cumalı Mahallesi'nde çıkan ahır yangını Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana gelirken ahırdaki hayvanlar kurtarıldı.
Haber Tarihi: 14.09.2020

Çine'nin Cumali Mahallesi'nde çikan ahir yangini Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin hizli müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yanginda maddi hasar meydana gelirken ahirdaki hayvanlar kurtarildi.

Itfaiye Dairesi Baskani Serdar Adanir'in verdigi bilgiye göre, yangin haberinin duyulmasinin ardindan itfaiye ekipleri hizla yangin bölgesine intikal etti. Ahirdaki samanlarin tutusmasi üzerine büyüyen yangin, etraftaki evlere siçramadan kontrol altina alinirken ahirda ve bir araçta maddi hasar meydana geldi. Ahirdaki hayvanlar ise itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi.

Yangina itfaiye ekiplerinin yani sira ASKI'ye ait arazözler ve Büyüksehir Belediyesi'nin is makineleriyle de müdahalede bulunuldu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, olusabilecek yanginlara karsi vatandaslari dikkatli olmaya çagirdi.