TEKELER MAHALLESİ MUHTARI ERÇETİN İSTİYOR, BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

Aydın'ın en büyük mahallesi olan 2 bin 500 nüfuslu Karpuzlu'nun Tekeler Mahallesi istiyor, Aydın Büyükşehir Belediyesi yerine getiriyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydin'in en büyük mahallesi olan 2 bin 500 nüfuslu Karpuzlu'nun Tekeler Mahallesi istiyor, Aydin Büyüksehir Belediyesi yerine getiriyor. Ayni zamanda Aydin'in en genç muhtarlarindan olan Tekeler Mahallesi Muhtari Ersin Erçetin, "Ideallerim dogrultusunda mahallemize, vatandaslarimiza hizmet ediyorum. Bu dogrultuda Büyüksehir Belediye Baskanimizi Özlem Çerçioglu'na mahallemize göstermis oldugu ilgiden dolayi çok tesekkür ederim" dedi.

Tekeler Mahallesi'nde yapilan çalismalarla ilgili bilgi veren Erçetin "Mahallemizde bayramdan önce sondaj çalismasi yapildi. Çok güzel de su çikti. Bir sondaj çalismamiz daha olacak, bugün ASKI ekipleri geldi ve yeni bir çalisma yapmaya basladi. Mahallemizde ayrica yol genisletme çalismasi da yapiliyor. Bu yolu muhtarligi zamaninda dedem açtirmis. Yolun genisletilmesi de benim dönemime nasip oldu. Yapilmasini istedigimiz birkaç projemiz daha var. Bu projelerimiz için yer bakmaya basladik, onlarin da yakin zamanda yapilacaga inancimiz tam" ifadelerini kullandi.

Tekeler Mahallesi'yle ilgili de bilgi veren Erçetin "Tekeler çogunlugu genç, 2 bin 500 nüfusa sahip. Bu dönem benim ilk dönemim. Seçildigim günden bu yana Büyüksehir Belediyesi'yle irtibat halindeyiz. Özlem Baskan'dan baslamak üzere Büyüksehir ve ASKI bürokratlarina istedigimiz zaman ulasip taleplerimizi iletebiliyoruz. Bu taleplerimizi de çözüme kavusturuyoruz. Kimsenin hakkini yiyemem, çok tesekkür ederim" seklinde konustu.

AYBA'nin ve ASKI'nin yürüttügü çalismalardan da çok mutlu olduklarinin altini çizen Erçetin "AYBA personeli yaslilarimiza davranislari olsun, ilgi-alaka olsun, saygida kusur etmiyorlar. Vatandaslarimizin ihtiyaçlari dogrultusunda neler yapilmasi gerekiyorsa yapiyorlar. ASKI'nin tüm personeli gece-gündüz demeden haftanin her günü her ihtiyaç duydugumuzda yanimizda. Büyüksehir Belediyesi'nin ve ASKI'nin çalisanlarinin emeklerine tesekkür ediyoruz" dedi.

Diger taraftan Aydin'in her yerinde oldugu gibi Karpuzlu'da ve Tekeler Mahallesi'nde de Büyüksehir Belediyesi tarafindan hijyen kitleri dagitilmaya devam ediyor.

 

|