Yunus ve Argeş kardeşler Başkan Çerçioğlu'nun davetlisi olarak Aydın'a geldi

Çöpe atılan Türk bayraklarına sahip çıkan Yunus ve Argeş kardeşler, Aydın'ın kurtuluşunun 98. yıldönümü törenlerine katılmak üzere Aydın'a geldi.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Çöpe atilan Türk bayraklarina sahip çikan Yunus ve Arges kardesler, Aydin'in kurtulusunun 98. yildönümü törenlerine katilmak üzere Aydin'a geldi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun davetlisi olarak gelen kardesler ilk kez uçaga binip sehir disina çiktiklarini belirttiler.

27 Agustos'ta evlerine yakin olan çöp merkezinde kâgit ve pet atiklari toplarken çöp kutusuna atilan Türk bayraklarini görüp bayraklari tel örgülere asan kardesler, bu örnek davranislariyla herkesin gönlünü fethetti. 3 yil önce Van'in Ipekyolu ilçesine bagli Mithat Bey Mahallesi'ne yerlesen Semsettin ve Seyran Duman çiftinin ögrenci çocuklari Yusuf ve Arges kardesler, takdir toplayan bu davranislariyla Baskan Çerçioglu'nun da dikkatini çekti. Duman kardesleri Aydin'a davet eden Baskan Çerçioglu, yarin onlarla birlikte Aydin'in kurtulus törenine katilacak.

Baskan Çerçioglu, Duman kardeslerle gurur duyduklarini belirtirken kendilerini Aydin'da agirlamaktan büyük mutluluk duyacaklarini söyledi.

 

|