Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ AGUSTOS AYI 11.08.2020

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:169

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin Temmuz Ayi Meclis Toplantisinin 17.07.2020 tarihli II. Birlesimine ait zabit özetinin kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:170

Karar: Efeler Ilçesi, Kuyulu Mahallesi, 219 parsel numarasinda kayitli 14.600,00 m² yüzölçümlü Mera vasifli Kamu Orta Mali olarak tapuya tescilli tasinmazin mezarlik olarak kullanilmak üzere 4342 sayili Mera Kanunu ve Mera Yönetmeligi geregi vasfinin degistirilerek Belediye Baskanligimiz adina tahsis edilmesi için kamu yatirim karari alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:171

Karar: Aydin Valiligi Devir, Tasfiye ve Paylastirma Komisyonu kararlari ile, Mülga Atburgazi, Bagarasi, Güllübahçe, Sazli, Sarikemer, Savuca ve Yenidogan belediyelerine ait olup,  Söke Belediyesi ile Aydin Büyüksehir Belediyesi arasinda mülkiyetleri yari yariya paylastirilan tasinmazlardan ekli listede ada ve parsel numaralari belirtilenlerin mülkiyetlerinin Söke Belediyesine devredilmesine ve her iki Belediye Baskani tarafindan imzalanacak protokolle belirlenecek tasinmazlarin tahsis ve kullanim durumlarinin ve sürelerinin belirlenmesi ve protokol imzalanmasi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.