BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUALAR MAHALLESİ'NDE ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) il genelinde içme suyu ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 11.08.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) il genelinde içme suyu ihtiyaçlarina çözüm üretmeye devam ediyor. Artan kullanimla birlikte su yeterliligini saglamak için çalismalar yapan ASKI ekipleri, Nazilli'ye bagli Dualar Mahallesi'nde 1400 metre içme suyu yeni terfi hattini içme suyu deposuna baglayarak mahallenin hizmetine sundu. Uzun ömürlü polietilen borularin kullanildigi çalismayla birlikte Dualar'da uzun soluklu su yeterliligi saglanmis oldu.

Dualar Mahalle Muhtari Ahmet Canli, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin mahallede yaptigi çalismalardan memnun olduklarini söyledi. ASKI ekiplerinin çalismasi sonucu içme suyuna uzun soluklu çözüm bulundugunu ifade eden Canli, "Özlem Baskanimizdan Allah razi olsun. Hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum" dedi.