AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞADASI VE DİDİM’DE TEYAKKUZA GEÇTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi bu bayramda da tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Kuşadası ve Didim’de özel önlemler alıyor.
Haber Tarihi: 11.08.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi bu bayramda da tatil yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Kusadasi ve Didim’de özel önlemler aliyor. Normalde 120 bin olan nüfusu Kurban Bayrami tatilinde 700 bine çikan Kusadasi basta olmak üzere tatil beldelerinde olaganüstü önlemler alan Büyüksehir Belediyesi, hijyen kitleri dagitiyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise tatile gelen vatandaslari salgina karsi tedbirleri elden birakmamalari konusunda bir kez daha uyardi.

Ilçelerde artan nüfusla birlikte su ihtiyaci da artarken Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü ekipleri su sikintisi yasanmamasi için 24 saat esasina göre çalisarak önlemleri aliyor. Tatil beldelerine verilen su miktarlari artirilirken ekipler yasanabilecek arizalara karsi teyakkuzda bekliyor.

Temizlik çalismalari 24 saat esasina göre yapiliyor

Diger taraftan Büyüksehir Belediyesi’nin Çevre Koruma Daire Baskanligi’na bagli ekipler de 24 saat esasina göre temizlik çalismasi yapiyor. Ekipler ayni zamanda tüm kamusal alanlarin yani sira özel yogun kullanim alanlarinda da dezenfeksiyon islemlerini araliksiz sürdürerek vatandaslarin sagliginin korunmasi için önem aliyor. Ekipler sehirlerde yapilan çalismalarin yani sira denizin temizligini korumak için de çalismalarini sürdürerek özel tekneyle deniz temizligine önem veriyor.

BASKAN ÇERÇIOGLU: Biz tedbirlerimizi aliyoruz, sira vatandaslarimizda

Tatil döneminde de salgina karsi tedbirleri sürdürmek gerektigini belirten Baskan Çerçioglu, vatandaslarin tatillerini sorunsuz yasamalari için Büyüksehir Belediyesi’nin tedbirleri en üst seviyede uyguladiginin altini çizdi. Baskan Çerçioglu bir kez daha vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutlarken “Vatandaslarimizin sagligi ve mutlu bir tatil geçirmeleri için bütün önlemlerimizi aliyoruz. Ekiplerimiz 24 saat boyunca görev basinda. Biz tedbirlerimizi aldik, ayni duyarliligi vatandaslarimizdan da bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

 

|