BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZAFER MEYDANI’NI YENİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Zafer Meydanı’nda yol yapım çalışması başlattı. 9 Ağustos’a kadar sürecek çalışmalar sırasında Büyükşehir Belediyesi alternatif yolları vatandaşlar ile paylaştı.
Haber Tarihi: 11.08.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Zafer Meydani’nda yol yapim çalismasi baslatti. 9 Agustos’a kadar sürecek çalismalar sirasinda Büyüksehir Belediyesi alternatif yollari vatandaslar ile paylasti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi kent genelinde sürdürdügü yol yenileme çalismalarinaEfeler’de Zafer Meydani ile devam ediyor.

Geçtigimiz haftalarda yapimi tamamlanan Dogu Gazi Bulvari’nin birincietap çalismalarinin baglanti noktasinda yer alan Zafer Meydani’nda ve Dogu Gazi Bulvarinin ikinci etabinda sicak asfalt çalismalarina baslandi.

Vatandaslara duyurusu yapilarak alternatif yollarin önerilmesi ile Fen Isleri Dairesi Baskanligina bagli ekipler gece saatlerinde çalismalarina basladi. Hizli ve etkin bir çalisma yürütecek olan ekiplerin yogun mesaisi ile çalismalarin 9 Agustos’ta sona erdirilmesi planlaniyor.

Bölge esnafi ve vatandaslar yapilan çalismalar için Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

ZAFER MEYDANI'NI KULLANACAK VATANDASLAR IÇIN ALTERNATIF YOLLAR

Büyüksehir Belediyesi ekipleri vatandaslarin kullanacagi alternatif yollari su sekilde belirledi: 127. Sokak, 104. Sokak, Zübeyde Hanim Caddesi, 204. Sokak ve Orta Mahalle Caddesi.

 

|