GÜZELÇAMLI MAHALLESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kuşadası'nın tatil beldelerinden Güzelçamlı'da çalışmalarını devam ettiriyor.
Haber Tarihi: 27.07.2020
|

Il genelinde çalismalarini araliksiz sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Kusadasi'nin tatil beldelerinden Güzelçamli'da çalismalarini devam ettiriyor. Mahalle muhtari Remzi Atici yapilan çalismalardan çok memnun olduklarini belirtti.

Liman Caddesi'nde parke çalismasinin sürdügünü belirten Güzelçamli Mahallesi Muhtari Remzi Atici "Güzelçamli'da her sey çok güzel gidiyor. Liman Caddesi'nin yapilmasi talimatini yakin zamanda yaptigimiz bir toplanti sonrasinda Özlem Baskanimiz bizzat verdi. Bir an önce bitirilmesi için de Büyüksehir Belediyesi ekipleri sicak demeden, gece demeden sürekli çalisiyor. Hava sicakligi 50 dereceyi buluyor ama ekipler bir an bitirilmesi için çalismaya devam ediyor" dedi.  

Yapilan çalismalardan çok mutlu olduklarinin altini çizen Atici "Su anda yollarimiz yikaniyor, ilaçlaniyor, dezenfekte ediliyor; maskelerimiz vatandaslarimiza ve esnafimiza dagitiliyor. Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel'e ve baskanimiz Özlem Çerçioglu'na Güzelçamli'ya yapilan hizmetlerden dolayi mahallem adina çok tesekkür ederim. Her iki belediyede de sorumlulara tek telefonla ulasabiliyoruz ve isteklerimiz aninda yerine getiriliyor" ifadelerini kullandi.

 

|