CAN DOSTLARIN BAKIMLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN BARINAĞINDA YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Kadın Kolları ve Nazilli Hayvanseverler Derneği işbirliğiyle Nazilli'deki sahipsiz kediler Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne getirilerek kısırlaştırıldı.
Haber Tarihi: 22.06.2020
|

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Kadin Kollari ve Nazilli Hayvanseverler Dernegi isbirligiyle Nazilli'deki sahipsiz kediler Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne getirilerek kisirlastirildi. Hayvanlarin kontrolleri ve tedaviye ihtiyaç duyan kedilerin tedavileri de yapilirken, CHP Nazilli Ilçe Kadin Kollari Baskani Gamze Arslan, canlara verdigi kiymetten dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Verilen hizmetin kaliteli olmasindan dolayi can dostlari özellikle Aydin Büyüksehir Belediyesi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne getirdiklerini belirten Arslan, barinaktaki hayvanlari da ziyaret ettiklerini ifade etti. Sokak hayvanlari konusunun bir toplum sorunu oldugunun altini çizen Arslan, "Sokak hayvanlari konusunda duyarlilikla hareket etmeye özen gösteriyoruz. Büyüksehir Belediyesi barinagi gayet hijyenik ve bizler de bu sebeple burayi tercih ettik. Barinaktaki hayvanlarin bakimlarinin ve sagliklarinin çok iyi oldugunu gördük. Barinaktaki veteriner hekimler Nazilli'den getirdigimiz 15 sokak kedisinin kontrollerini, tedavilerini ve kisirlastirmalarini yapti. Canlara verdigi degerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na ve saglik emekçilerine çok tesekkür ederiz" ifadelerini kullandi.

 

|