AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE TEMİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Koronavirüs salgının ilk günlerinden bu yana hız kesmeden Aydın’ın her yanında dezenfekte çalışması yürüten, vatandaşlara maske ve el dezenfektanı gibi koruyucu malzeme teminini sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, çevre için de önlemlerini alıyor.
Haber Tarihi: 18.06.2020
|

Koronavirüs salginin ilk günlerinden bu yana hiz kesmeden Aydin’in her yaninda dezenfekte çalismasi yürüten, vatandaslara maske ve el dezenfektani gibi koruyucu malzeme teminini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, çevre için de önlemlerini aliyor.

Otlar biçildi, yollar temizlendi ve mahalle dezenfekte edildi

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte yabani otlarin büyüyüp hasereye yol açmamasi için, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Park ve Bahçeler Daire Baskanligi'na bagli ekipler, Efeler’e bagli Dalama Mahallesi’nde yogun bir çevre temizligi çalismasi yürütüyor.

Çalismalar kapsaminda kaldirim kenarlari ve bos arazilerde büyüyen yabani otlar biçildi; mahallenin ana yol güzergâhi, baglanti yollari ve caddeleri süpürülerek tertemiz hale getirildikten sonra dezenfektan araci ile mahalle ilaçlandi.

“Mahallemiz piril piril”

Yapilan çalismayla birlikte mahallenin piril piril oldugunu söyleyen Dalama Mahalle Muhtari Oktay Güngör, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarini ifade eden Güngör, "Mahallemizde hem temizlik çalismasi hem de dezenfekte çalismasi yapildi. Allah razi olsun Özlem Baskanimizdan. Kendisine ne zaman istesek ulasabiliyoruz, her istedigimiz yapiliyor. Mahallem adina baskanimiza çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

 

|