AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EFELER'DE SABAH SPORU DÜZENLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre evde kaldıktan sonra spor yapmak isteyen vatandaşlar için Efeler'de de sabah sporu etkinliği düzenlemeye başladı.
Haber Tarihi: 17.06.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi koronavirüs salgini nedeniyle uzun süre evde kaldiktan sonra spor yapmak isteyen vatandaslar için Efeler'de de sabah sporu etkinligi düzenlemeye basladi. Sosyal mesafe gözetilerek yapilan sabah sporuna özellikle kadinlar yogun ilgi gösteriyor.

Profesyonel egitmenler esliginde yapilan sabah sporu Efeler'de Mimar Sinan Spor Salonu'nun yanindaki açik hali sahada yapiliyor. Hafta içi her sabah saat 8.30 ile 10 arasinda düzenlenen sabah sporu, sosyal mesafe kuralina uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde yapiliyor. 1.5 metrelik araliklarla çizilen çemberlerde yapilan etkinlige katilan vatandaslar spor etkinligi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Diger taraftan Büyüksehir Belediyesi'nin profesyonel egitmenleri tarafindan yaptirilan sabah sporu hafta içi her sabah Nazilli'de 23 Nisan Parki'da, Didim'de Inönü Gençlik ve Spor Parki'nda, Kusadasi'nda Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda, Söke'de Atatürk Parki'nda devam ediyor.

 

|