BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞADASI'NDA YOLLARI YENİLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuşadası'nda altyapısını yenilediği yollarda sıcak asfalt çalışması yaptı.
Haber Tarihi: 15.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Kusadasi'nda altyapisini yeniledigi yollarda sicak asfalt çalismasi yapti. Kusadasi'nin en islek caddelerinden olan Kadinlar Denizi Caddesi ve Orhangazi Caddesi'nde çalismalar bitirilerek vatandaslarin kullanimina açildi.

Havalarin isinmasiyla birlikte Aydin genelinde sicak asfalt çalismalarina hiz veren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi'nda iki önemli caddeyi daha sicak asfaltla bulusturdu. Vatandaslarin daha konforlu yollarda yolculuk yapmalarini saglamak için yapilan yollarla Kusadasi'nin çehresi degisti.

Aydin genelinde yol çalismalarini hizlandirarak devam ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yeni yollarin Kusadasi'na hayirli olmasini diledi.