KAHVECİLER ODASI’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediyesi yeni normale dönüşle birlikte tekrar açılan kahvehane çalışanlarına hijyen paketi verdi.
Haber Tarihi: 11.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi yeni normale dönüsle birlikte tekrar açilan kahvehane çalisanlarina hijyen paketi verdi. Aydin Kahveciler Odasi Baskani Ugur Ambarli bu çalisamadan dolayi Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, yeni normale dönüs ile birlikte uzun süre sonra dükkanlarini açan esnafin ilk günden yaninda oldu.

Aydin il genelindeki kahvehaneler dezenfekte eden Büyüksehir Belediyesi, kahvehane çalisanlarini da unutmadi. Içinde maske, eldiven ve dezenfektan olan paketler hazirlayan Büyüksehir Belediyesi, AYBA ekipleriyle kahvehaneleri tek tek dolasarak hijyen paketlerini kahvehane çalisanlarina teslim etti.

Yapilan bu çalisamadan dolayi hem kendilerini hem de müsteri için bir önlem alma olanagi saglandigi için memnuniyetlerini belirten Aydin Kahveciler Esnaf Odasi Baskani Ugur Anbarli, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.