ASKİ İNCİRLİOVA'DA ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri İncirliova'nın altyapısını yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 11.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri Incirliova'nin altyapisini yenilemek için çalismalarini sürdürüyor. Yapilan çalismalarla ilçede yeni yerlesime açilan alanlarin altyapisi ana hatta baglaniyor.

ASKI tarafindan Istiklal Mahallesi'nde yapilan çalismada sona gelindi. Askeri lojmanlarin ve yeni yerlesime açilmaya baslanan TOKI evlerinin kanalizasyonu ana hatta baglaniyor. Böylelikle çalisma bitirildiginde Incirliova'nin yeni yerlesim yerlerinin altyapisinin büyük çogunlugu bitirilmis olacak. Vatandaslar ise yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.