"BÜYÜKŞEHİR 7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞIYOR''

Başkan Çerçioğlu'ndan Büyükşehir personeline moral-motivasyon ziyareti
Haber Tarihi: 28.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her gün canla basla çalisarak özellikle koronavirüs salgini sirasinda 65 yas üstü vatandaslarin tüm ihtiyaçlarini karsilayan Aydin Büyüksehir Belediyesi Hizmet Agi (AYBA) personelini ziyaret etti. Sosyal mesafeyi koruma uyarisini yineleyen Baskan Çerçioglu, hizmetlerin aksamamasi için Büyüksehir Belediyesi personelinin çalismak zorunda oldugunu hatirlatarak, özverili çalismalarindan dolayi personele tesekkür etti.

Bugün AYBA'yi ziyaret eden Baskan Çerçioglu, AYBA tarafindan 65 yas üstü vatandaslara 10 yildir hizmet verildigini hatirlatti. Hassas bir süreçten geçildigini belirten Baskan Çerçioglu, "Vatandaslarimizin bizlere su süreçte daha çok ihtiyaci oldugunu biliyoruz. Bu yüzden hizmetlerimizi artirarak devam ettiriyoruz. Tüm vatandaslarimizin evde kalmalarini yeniden rica ediyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak 7 gün 24 saat vatandaslarimizin hizmetindeyiz. Temizlik isleri personelimize, dezenfeksiyon ekiplerimize, ariza ve kanalizasyon ekiplerini artiran ASKI personelimize ve sahadaki tüm personelimize özellikle tesekkür ediyorum. Kenti temiz tutmak zorundayiz. Bizler çalismak zorundayiz. Bize ihtiyaci olan vatandaslarimizin yaninda olmak zorundayiz. Sürekli yardim taleplerinden dolayi Hizli Çözüm Merkezimiz 444 40 09'te yogunluk yasaniyor. Özveriyle çalisan tüm Büyüksehir Belediyesi personeline Aydin halki adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Çalisanlara sosyal mesafelerini korumalari ve hijyen kurallarina uymalari uyarisini yinelen Baskan Çerçioglu, hizmetleri verirken personelin sagliginin en önemli unsur oldugunun altini çizdi.

 

|