Aydın'da 'Evde kal' uyarıları artırılıyor

Vatandaşları sürekli olarak evde kalmaları konusunda uyaran Aydın Büyükşehir Belediyesi, farkındalığı ileriye taşıyarak Aydın'daki trafik lambalarına da "Evde kal"uyarıları yapıştırmaya başladı.
Haber Tarihi: 28.03.2020

Vatandaslari sürekli olarak evde kalmalari konusunda uyaran Aydin Büyüksehir Belediyesi, farkindaligi ileriye tasiyarak Aydin'daki trafik lambalarina da "Evde kal"uyarilari yapistirmaya basladi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin sosyal mesafeyi korumalari gerektigini hatirlatarak "Evde kal, saglikli kal" çagrisini yineledi.

Türkiye'de de vaka sayisi hizla artan koronavirüs salginina karsi vatandaslari uyarmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelindeki billboard ve raketlerden sonra trafik lambalarinda da "Evde kal" uyarisi yapmaya basladi. Kirmizi isiklara yerlestirilen uyariyla sürücüler uyarilirken Baskan Çerçioglu da "Evde kal, saglikli kal" çagrisini yineledi.