ADNAN MENDERES BULVARI'NA BAHAR GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ı daha güzelleştirmeye devam ediyor
Haber Tarihi: 24.02.2020
|

Aydin'i güzellestirmek için yilin her mevsimi çalismaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri, Efeler'in en önemli caddesi olan Adnan Menderes Bulvari'nda çiçeklendirme çalismasi yapti. Bulvari rengârenk yapan çiçekleri gören vatandaslar çiçeklerin önünde özçekim yaparken bulvara baharin geldigini söyledi.

Çiçeklendirmede Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'ndeki fidanliginda yetistirilen çiçekler kullanildi. Aydin'in Söke, Kusadasi ve Nazilli ilçeleri basta olmak üzere Kuyucak, Sultanhisar, Yenipazar, Karacasu, Atça Didim'de de Büyüksehir'in yetistirdigi çiçeklerle güzellestirilme çalismalarina devam ediliyor. Yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür eden vatandaslar, çiçeklerin önünde özçekim (selfie) yapmayi da ihmal etmedi.

Aydin'in kis aylarinda da bahari yasadigini belirten Baskan Çerçioglu ise Aydin'i daha da güzellestirmek için yapilan çalismalarin her mevsim Aydin'in 17 ilçesinde devam ettigini ifade etti.

 

|