UMURLU İSTEDİ, TOPUKLU EFE YAPIYOR

Vatandaşların taleplerini dinleyerek yatırımları mahallelere yapılacak yatırımları buna göre şekillendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde çalışmalar bitirilirken Umurlu'nun en büyük caddelerinden olan Fatih Caddesi'nde ise parke taşı döşemesi işinin başlattı.
Haber Tarihi: 24.02.2020
|

Vatandaslarin taleplerini dinleyerek yatirimlari mahallelere yapilacak yatirimlari buna göre sekillendiren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde çalismalar bitirilirken Umurlu'nun en büyük caddelerinden olan Fatih Caddesi'nde ise parke tasi dösemesi isinin baslatti. Çalismalarin yakin zamanda bitirilerek yolun vatandaslarin kullanimina açilmasi planlaniyor.

Baskan Özlem Çerçioglu'nun Umurlu'nun kanayan yarasina nester vurdugunu belirten Umurlu Muhtari Soner Avsar "Özlem Baskanimiz sag olsun, kendilerine tesekkür ediyorum. Bu yolun yapilmasi Umurlu için çok önemliydi. Bu yolun yapilmasi Umurlu'da yüzlerce vatandasimizin istegiydi. Bunun yaninda Umurlu'da altyapi çalismalari da devam ediyor. Tabii ki bu çalismalar zaman aliyor, hemen olmuyor. Parke tasi dösenmesi isini mahallemizin tamamina yayacagiz. Ben Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi'ne, koordinatörümüz Yüksel Macaroglu'na ve Özlem Baskanima güveniyorum ve Allah razi olsun diyorum" diye konustu.

Fatih Caddesi'nin Umurlu'nun en önemli caddelerinden birisi oldugunun altini çizen Umurlu Esnaf Odasi Baskani Cengiz Mutlu ise "Fatih Caddesi Umurlu'yu sanayiye baglayan bir cadde. Sanayide de 80 esnafimiz var. Fatih Caddesi çok islek bir cadde. Bu yol çok kötü bir yoldu. Burada oturan 500 hane var. Hizmetlerinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederiz" dedi.

|