BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇİNE'YE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ilçede Şehler Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmasına başladı
Haber Tarihi: 24.02.2020

Aydin'in dört bir tarafinda çalismaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Çine'de de yeni yatirimlar yapmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Çine'nin en islek caddelerinden olan Sehler Caddesi'nde sicak asfalt çalismasina basladi.

Mevcut haliyle parke döseli olan yolda ilk olarak altyapi çalismalari tamamlandi. Kazi çalismalarinin devam ettigi caddede temel malzeme serimine geçilirken yolun yakin zamanda bitirilerek vatandaslarin kullanimina açilmasi planlaniyor. Caddede yaklasik 1000 metrelik sicak asfalt yapilacak.

Çine'ye yatirimlarin devam edeceginin altini çizen Baskan Çerçioglu, "Aydin'in her kösesindeki yatirimlarimiz devam ediyor. Çine'de vatandaslarimizin talep ettigi yatirimlari da yatirim programimiza aldik. Hep söyledigimiz gibi, Aydin'da yapilmamis yol birakmayacagiz. Yaptigimiz sicak asfalt yollar Çinemize hayirli olsun" ifadelerini kullandi.