Aydın Büyükşehir Belediyesi İncirliova'da vatandaşlarla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarla doğrudan yaşadıkları mahallelerde buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 07.02.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarla dogrudan yasadiklari mahallelerde bulusmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi bürokratlari dün aksam Incirliova'da iki farkli mahallede yapilan toplantilarda vatandaslarin taleplerini dinledi, yapilan yatirimlar hakkinda bilgi verdi.

Incirliova'nin Hacialiobasi ve Yazidere mahallelerinde yapilan toplantilarda vatandaslarin mahallelerine yapilmasini istedikleri yatirimlarla ilgili görüs alisverisinde bulunuldu. Incirliova'ya yapilan yatirimlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür eden vatandaslarin talepleri yatirim programina alindi.