BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sarı Civcivleri ve şehiriçi minibüslerini dezenfekte etmeye devam ediyor
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin sagliginin korunmasi için toplu tasima araçlarini dezenfekte etmeye devam ediyor. Özellikle hastaliklarin salgin seklinde görüldügü kis aylarinda daha da yogunlastirilan çalismalarla Sari Civcivler ve Efeler'deki sehiriçi toplu tasima araçlarinda tam bir hijyen saglaniyor.

Efeler ilçesindeki sehiriçi minibüsleri de Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan dezenfekte edilirken Efeler Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Baskani Okan Yalçin "Her yil düzenli olarak, özellikle birçok hastaligin gündemde oldugu günümüzde, araçlarimizin ilaçlanmasini saglayan basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olmak üzere tüm Büyüksehir Belediyesi ekiplerine tesekkür ederiz. Dezenfektan islemi tüm toplu tasima araçlarinda yapilmasi gereken bir faaliyet. Bizim tüm araçlarimiz yil boyunca düzenli olarak ilaçlaniyor. Bu ilaçlamayi da Büyüksehir Belediyemizin saglik isleri yapiyor. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Tüm Aydin halkimiza saglikli ve huzurlu yolculuklar diliyoruz" dedi.

"Sari Civciv"lerde de hijyen isleminin her gün yapildiginin ve özellikle kis aylarinda dezenfektan islemine daha da fazla özen gösterildiginin altini çizen Baskan Çerçioglu "Aydinli hemserilerimizin huzur içerisinde yolculuk yapmalarini saglamak için gece gündüz, dört mevsim çalisiyoruz. Vatandaslarimizin sagliginin korunmasina özel önem veriyoruz. Vatandaslarimiz bu nedenle Sari Civcivleri gönül rahatligiyla kullanabilir" ifadelerini kullandi.

 

 

|