AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'DE ÇALIŞIYOR

Aydın genelinde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Söke'de yeni bir çalışma başlattı.
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin genelinde çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü ekipleri Söke'de yeni bir çalisma baslatti. ASKI ekipleri tarafindan Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayindir Caddesi'nde baslanan içme suyu altyapi yenileme çalismasi kapsaminda 2 bin 500 metrelik sebeke hatti yenileniyor. Yapilacak olan çalismalarda 170 adet cadde üzerindeki abone baglantilari da degistirilecek. Polietilen boru kullanilarak yapilan çalismayla yenilenen içme suyu sebeke hattiyla uzun yillar halkimiza sorunsuz ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunulmasi planlaniyor.

Çalismalar bitirildiginde mahallede sicak asfalt çalismasi da yapilacak. Mahallenin uzun yillar kullanilacak bir altyapiya kavusturulacaginin müjdesini veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çalismanin Söke'ye hayirli olmasini dilerken mahalleliler de yapilan çalismalar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

 

|