AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞIN İÇİNİ ISITIYOR

Yıllardır devam eden uygulamayla soğuk kış günlerinde sıcak çorba dağıtılıyor
Haber Tarihi: 20.01.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi geçen yillarda oldugu gibi bu yil da soguk kis aylarinda vatandaslarin içini isitmak için Aydin genelinde çorba dagitmaya devam ediyor. Vatandaslar Aydin genelinde kurulan her pazarda yapilan çorba dagitimlarindan çok mutlu olduklarini söyleyip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Özellikle pazarci esnafi için dagitimi yapilan çorbalar gece saatlerinde hazirlanmaya basliyor. Aydin genelinde kurulan her pazarda sabah saatlerinde yapilan dagitimlarla günlük 5 bin kisiye ulasiliyor. Dagitilan çorbalardan pazarci esnafinin yani sira pazara gelen vatandaslar da faydalaniyor. Pazarci esnafi ise uygulamadan çok memnun olduklarini belirtip "Bu uygulamadan hem esnaf hem de buradan geçen vatandas faydalaniyor. Uygulamadan çok memnunuz. Çorba dagitimi zor durumdaki vatandaslarimizin da imdadina yetisiyor. Günlük bir çorba yaklasik 10 lira. Vatandas dagitilan çorbayi alarak sabah kahvaltisini yapmis oluyor" ifadelerini kullandi. Vatandaslar özellikle soguk günlerde çorbanin içlerini isittigini belirtiyor.