Aydın Büyükşehir'den Sıcak Çorba İkramı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Efeler, Nazilli ve Bozdoğan'da vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.
Haber Tarihi: 13.11.2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi Efeler, Nazilli ve Bozdogan'da vatandaslara sicak çorba ikram etti. Çorba ikrami özellikle pazarci esnafinin yüzünü güldürürken vatandaslar havalarin sogumaya basladigini belirtip sicak çorbanin içlerini isittigini söyledi.

Sabahin erken saatlerinden itibaren kurulan pazarlarda dagitilmaya baslanan çorbayi alan vatandaslar, soguk havalarda kendilerini unutmayan Aydin Büyüksehir Belediye baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin genelinde pazar kurulan her ilçede ikram edilecek olan çorbalar yarin Efeler Mesrutiyet Mahallesi'nde, Söke Yeni Cami Mahallesi'nde ve Yenipazar Yeni Mahalle'de dagitilacak. Persembe günü ise Germencik, Nazilli ve Çine pazarlarinda çorba ikram edilecek.

Diger taraftan Adnan Menderes Üniversitesi ögrencilerini de unutmayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, ögrencilere merkez kampüste hafta içi her gün çorba ikram edecek.