AYDINLILAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR

Aydınlılar her gün sabah sporunda buluşuyor.
Haber Tarihi: 12.07.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin profesyonel spor egitmenleriyle spor yapan vatandaslar, yaz kis devam eden uygulamadan oldukça memnun olduklarini söyledi. Saglikli bir yasam için tüm vatandaslari spor yapmaya davet eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise "Saglikli bir ömür sürebilmek için spor olmazsa olmaz. Tüm vatandaslarimizi sporlarini yapmak üzere parklarimiza ve bahçelerimize bekliyoruz" dedi.

Hafta içi her gün Efeler'deki Gazi Kosu Yolu'na yürüyüs ve kosu yapmaya gelen vatandaslar, daha sonra Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin spor egitmenleriyle sporlarini tamamliyor. Kendilerine uygun spor hareketlerini yapan vatandaslar, profesyonel egitmenlerle sporlarini tamamlamaktan dolayi memnun olduklarini söyledi.

Her sabah onlarca vatandasin spor egitmenleri esliginde spor yapmalarindan çok mutlu olduklarini söyleyen Baskan Çerçioglu "Vatandaslarimiz kosularini ve yürüyüslerini tamamladiktan sonra parkta egitmenler esliginde sporlarini yapiyor. Saglikli bir hayat için sporun önemi yadsinamaz. Bütün vatandaslarimizi sabah sporlarini yapmak üzere parkimiza bekliyoruz" diye konustu.

|