BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYTEPE MESİRE ALANINI YENİDEN DÜZENLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlıların piknik yapıp keyifli zaman geçirdikleri Pınarbaşı"ndaki mesire alanını yapılan çalışmalarla yeniden düzenledi.
Haber Tarihi: 24.07.2019

Büyüksehir Belediyesi tarafindan yetistirilen mevsimlik çiçeklerin dikildigi alandaki agaçlar kireçlenirken daha yesil bir görüntü için çim tohumu dikildi. Vatandaslarin spor yaptiklari kosu yolundaki özel hali da yikanip temizlendi.

Alan, rutin çalismalardan ayri olarak tamamen temizlendi. Ayrica alandaki havuzda temizlik çalismasi, çocuk parkinda da bakim çalismasi yapildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinlilarin sicak havalarda gelerek serinledikleri Pinarbasi Mesire Alani'nin bastan sona yeniden düzenlendigini belirterek tüm Aydinlilari mesire alanina beklediklerini söyledi.