AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERE REHBER OLUYOR

"Aydınlık bir gelecek için" 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na katılan adaylara Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden büyük hizmet.
Haber Tarihi: 24.07.2019
|

Gençler, geleceklerini sekillendirecek üniversite ve bölüm tercihlerini Aydin Atatürk Kent Meydani'ndaki "Tercih TIR'I"nda uzman rehberlik ögretmenler esliginde yapabiliyor.

Tercih döneminde 29 Temmuz'a kadar gün boyunca Atatürk Kent Meydani'nda kalacak olan mobil araçta gençler en dogru tercihleri yapabilecek. Efeler'de ayrica Yüksel Yalova Kültür Merkezi'nde ve Adnan Menderes Gençlik Merkezi'nde, Söke'de Söke Kültür Merkezi'nde, Nazilli'de Nazilli Yildiztepe Kültür Merkezi'nde de rehber ögretmenler gençlere yardimci olacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu mutlu bir gelecek için dogru tercihte bulunmanin önemine vurgu yaparken, bu önemli süreçte gençlerin yaninda yer aldiklarini söyledi. Baskan Çerçioglu "Sinav maratonunun bitmesinin ardindan gençlerimizin yapacaklari tercihler bundan sonraki bütün hayatlarini sekillendirecek. Bu kritik virajda gençlerimizin yanindayiz. Gençlerimizi her zaman destekleyecegiz" dedi.

Aydin'in üniversite ögrencilerinin en mutlu olduklari ikinci kent oldugunu da hatirlatan Baskan Çerçioglu "Aydin her geçen yil artan memnuniyetle ögrencilerin tercihlerinde daha fazla yer almaya devam ediyor. Mutlu bir ögrencilik yasamak isteyen tüm gençlerimizi de Aydin'a bekliyoruz" diye konustu. 

|