AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ"NİN TANITIM FİLMİNE EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ

Usta Yönetmen Can Saraçoğlu"nun başkanlığında İstanbul Topkapı Sarayı"nda düzenlenen 4. Uluslararası Turizm Filmleri Festivali"nde, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın"ın tanıtımı için yapılan "Gökyüzünün Altındaki En Güzel Yeryüzü" filmi "Kültür Turizmi" kategorisinde "En İyi Film" ödülüne layık görüldü.
Haber Tarihi: 25.06.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'in güzelliklerinin tanitimini her firsatta en iyi sekilde yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yurtdisindan Bulgaristan ve Azerbaycan'dan filmlerin de yaristigi kategoride "Gökyüzünün Altindaki En Güzel Yeryüzü" filmi onlarca filmin arasindan siyrilarak birinciligi elde etti.

Ödül, Istanbul Topkapi Sarayi'nda düzenlenen törende, Aydin Büyüksehir Belediyesi Basin ve Yayin Daire Baskanligi'nda çalisan, filmin çekimini ve kurgusunu yapan Sergen Demir ve Ali Kati'ya Can Saraçoglu tarafindan verildi.

Aydin'i en iyi sekilde tanitmaya devam edeceklerini söyleyen Baskan Çerçioglu ise çekilen Aydin için çekilen filmin "En Iyi Film" ödülünü almasindan dolayi çok mutlu olduklarini söyledi. Baskan Çerçioglu Aydin'in daha iyi tanitilmasi için yakin zamanda baska filmlerin de çekilecegini belirtti.

 

|