BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YENİ DÖNEME HIZLI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yeni döneme hızlı başladı.
Haber Tarihi: 29.06.2019
|

Bir önceki dönemden bu yana 3 bin 500 kilometreden fazla yol çalismasi yapilan Aydin’da yollarin iyilestirilmesi ve modernlestirilmesi için çalismalara devam ediliyor. Baskan Çerçioglu, yeni dönemin Aydin için uzun soluklu hedeflere  ulasma dönemi oldugunu söyledi.

Son dönemde Aydin’da Büyüksehir Belediyesi’nin yollardaki imzasi niteligindeki sari çizgiler hizla artarken bahar aylarindan bu yana da özellikle tatil beldelerinde çalismalar hizlandirildi. Kusadasi ve Didim’de birçok yolda iyilestirme yapilirken birçok yolda da yenileme çalismasi yapildi.

Geçen yil bir bölümü yapilan ve ziyaretçilerle site sakinlerinin takdirini kazanan Sevgi Yolu’nda en son parke çalismasi yapilarak çalismalar bitirildi ve yol hizmete açildi. Vatandaslar özellikle aksamüzerleri bulusma noktasi haline getirdikleri Sevgi Yolu’nda hem yürüyüs yapabiliyor hem de bisiklete binip yol üzerinde belirli yerlere konulan fitness aletleriyle spor yapabiliyor.

Yol çalismalarinda en son Güzelçamli Panion Caddesi, Sogucak 1425. Cadde, Davutlar-Güzelçamli yolu, 101. Cadde ve Ege Bilkent Sitesi yolu bitirilirken, çalismalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Vatandaslarin mutlulugu için çalismalarin araliksiz devam edecegini belirten Baskan Çerçioglu, “Yola çiktigimizda Aydin’in daha da modern bir il olmasi  için koydugumuz hedeflere adim adim yaklasiyoruz. Yaptigimiz binlerce kilometre altyapi ve üstyapi çalismasiyla bunun büyük bir bölümünü basardik. Yeni dönem koydugumuz uzun soluklu hedeflere ulasma dönemi olacak. Aydin’da her sey çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandi.

|