EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI

I L A N

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI BASKANLIGINDAN

1-Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediyesine ait, asagidaki listede adres ve niteligi belirtilen tasinmazin 3 yil süreligine, 2886 Sayili  Devlet Ihale Kanununun 45 'inci maddesi uyarinca Açik Teklif Usulü ile kira ihalesi yapilacaktir.

2-Ihale 03/07/2019 tarihinde saat 12:00 da baslayacak ve Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4 adresindeki Büyüksehir Belediyesi Hizmet Binasi 6.katindaki Encümen Toplanti Salonunda, Encümen huzurunda yapilacaktir.

3-Ihaleye katilacak olan;

Tüzel Kisiler a)Büyüksehir Belediyemize borcu bulunmadigina dair yazi b)Kurulus sözlesmesinin asli c)Yönetim kurulu imza sirküleri d)Adres ve iletisim bilgileri beyani e)Vergi levhasi f)Oda sicil kayit belgesi g)Ihale dokümaninin satin alindigina dair belge h)% 3 geçici teminat bedelinin yatirildigina dair dekont i) Tüzel kisilik adina ihaleye katilacak veya teklifte bulunacak kisilerin temsile tam yetkili olduklarini gösterir noterlikçe tasdik edilmis yetki belgesi veya vekaletname aslinin noter tasdikli örnegini,

Ihale günü ihalenin baslangiç saati olan saat:12:00 'a kadar, Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4 adresindeki Büyüksehir Belediyesi Hizmet Binasi 6.katindaki Encümen toplanti salonunda, Ihale Komisyon Baskanligina eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

4-Asagidaki listede belirtilen ihaleye iliskin sartname, ekleri ve ihale dosyasi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:40 adresindeki ASKI Genel Müdürlügü Hizmet Binasinin 4.katindaki Emlak ve Istimlak Dairesi Baskanligi, Kira  ve Tahsis Sube Müdürlügü'nden mesai saatleri içinde 250,00-TL karsiligi temin edilebilir. Ihaleye katilabilmek için dosya bedeli olan 250,00 TL'nin ödenmesi zorunludur. Aksi takdirde ihaleye katilamaz.

5-Ihaleye katilacak kisilerin ihalelere katilmaktan yasakli olmamalari gerekmektedir.

6-Ihale Komisyonu olarak Aydin Büyüksehir Belediyesi Encümeni, ihaleyi yapip yapmamakta serbesttir.              Is bu ilan 6 maddeden ibarettir

S.

Ilçe