AYDIN'IN SULTANLARINA MİLLİ TAKIM TAKVİYESİ

Dünyanın en iyi ligi kabul edilen Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Meryem Boz ile sözleşme imzaladı.
Haber Tarihi: 31.05.2019

Milletler Ligi maçlarindan izinli olarak Aydin’a gelen Meryem Boz, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun da katildigi imza töreni ile Aydin Büyüksehir Belediyespor ailesine katilmis oldu.

Türkiye ve Polonya’da çesitli takimlarin formasini giyen Meryem Boz, Aydin Büyüksehir Belediyespor formasi altinda mücadele edecek olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirterek, geçen sezon gipta ile takip ettigi Aydin seyircisi ile bulusmak için sezonun baslamasini heyecanla bekledigini belirtti.

Basarili isimlerle iddiali bir kadro kurduklarinin altini çizen Baskan Çerçioglu, "Takimimizin, bu sezonda da Aydinlilari gururlandiracak birçok basariya imza atacagina eminim" diye konustu.