AYDIN'IN SULTANLARINA MİLLİ TAKIM TAKVİYESİ

Dünyanın en iyi ligi kabul edilen Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Meryem Boz ile sözleşme imzaladı.
Haber Tarihi: 31.05.2019

Milletler Ligi maçlarından izinli olarak Aydın’a gelen Meryem Boz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katıldığı imza töreni ile Aydın Büyükşehir Belediyespor ailesine katılmış oldu.

Türkiye ve Polonya’da çeşitli takımların formasını giyen Meryem Boz, Aydın Büyükşehir Belediyespor forması altında mücadele edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, geçen sezon gıpta ile takip ettiği Aydın seyircisi ile buluşmak için sezonun başlamasını heyecanla beklediğini belirtti.

Başarılı isimlerle iddialı bir kadro kurduklarının altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Takımımızın, bu sezonda da Aydınlıları gururlandıracak birçok başarıya imza atacağına eminim" diye konuştu.