BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AYDIN'I AGÜZELLEŞTİREN ÇİÇEKLERİ YETİŞTİRİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki fidanlıkta tohumdan yetiştirilen çiçekler Aydın'ın dört bir tarafındaki park, bahçe ve yolları süslüyor.
Haber Tarihi: 31.05.2019

Aydin'i daha da güzellestiren çiçekleri yetistiren çalisanlar canla basla çalisirken bu yil Aydin'i rengârenk kadifeler, zinyalar, petunyalar ve ortancalar süsleyecek.

Büyüksehir Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Daire Baskanligi'na bagli ekipler tarafindan bu yaz için çesitli çiçeklerden 500 binden fazla tohum dikimi yapildi. Yaz boyunca Aydin'i süsleyecek olan çiçekler Büyüksehir Belediyesi personeli tarafindan özenle fide haline getirilip dikime hazir hale getiriliyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydin'i güzellestirmeye devam edeceklerini söyleyip "Aydin'i daha da güzellestirmek için kadin kooperatiflerimizin ürettigi çiçekleri aldigimiz gibi kendi yetistirdigimiz çiçekleri de kullaniyoruz. Aydin'i daha da modern hale getirmeye ve yesillendirmeye devam edecegiz" diye konustu.