AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞADASI SEVGİ YOLU'NU TAMAMLIYOR

Geçen yıl Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından birinci etabı yapılıp yeniden düzenlenen Kuşadası Davutlar'daki Sevgi Yolu'nun ikinci etabı da çevrede yaşayan vatandaşların ve tatilciler talebi üzerine tamamlanıyor.
Haber Tarihi: 30.05.2019
|

Ikinci etapta da yol, yaya ve bisiklet yolu olarak sahil boyunca ayri ayri düzenlendi.

Geçen yaz basinda bitirilen birinci etap çalismalari sonrasinda Sevgi Yolu tatilcilerin yeni yürüyüs ve bisiklet rotasi haline gelmisti. Yapilan çalismadan dolayi çok mutlu olduklarini belirten vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'ndan yolun geri kalaninda da benzer bir çalisma talep etti. Vatandaslarin talebi üzerine baslayan çalismalarda sona gelindi ve Ramazan Bayrami öncesinde yolun tamami bitirilerek kullanima açilacak.

Diger taraftan geçen yil, Büyüksehir Belediyesi'nin sorumlulugundaki Sevgi Yolu'nun yanindaki Sevgi Plaji'na temizligin ve kaliteli hizmetin simgesi olan Mavi Bayrak da alinmisti.

Sevgi Yolu'nun Davutlar'in yeni sosyallesme alani olmasindan dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen Baskan Çerçioglu,  "Yolun ikinci etabini da bitirerek kullanima açacagiz. Yolun tamaminin yapilmasi bayram tatilinde Davutlar'a gelecek olan vatandaslarimiza da bir sürpriz olacak. Sahillerimizin degerini daha da artirmak için çalismalarimiz devam edecek" ifadelerini kullandi.

|