AYDIN BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞLARI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşları iftar sofralarında buluşturuyor.
Haber Tarihi: 05.05.2019
|

Aydin genelinde 400'e yakin noktada kurulacak iftar sofralarinda vatandaslar birlik ve beraberlik içerisinde iftarini açacak. Ramazan ayinin saglik, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm vatandaslari Büyüksehir Belediyesi'nin kuracak oldugu iftar sofralarina davet etti.

Baskan Çerçioglu her yil oldugu gibi bu yil da Aydin genelinde Büyüksehir Belediyesi olarak iftar sofralari açacaklarini ifade edip, tüm vatandaslarla birlik ve beraberlik için kurulan sofralarda bulusmak istediklerini söyledi. Baskan Çerçioglu, "Tüm vatandaslarimizin mübarek ramazan ayini kutluyorum. Ramazan ayi birlik, beraberlik, güzellik ve baris getirsin" ifadelerini kullandi.

Ramazan ayi dolayisiyla yarin (6 Mayis) ilk iftar sofralari Efeler Yedieylül Mahallesi'nde, Karacasu'nun Yenice Mahallesi'nde, Buharkent Kizildere Mahallesi'nde, Nazilli merkezde, Yenipazar merkezde, Söke merkez Çeltikçi Adalet Hani'nda, Germencik merkezde ve Kusadasi merkezde açilacak.

Diger taraftan ramazan ayi boyunca Büyüksehir Belediyesi tarafindan çesitli etkinlikler de düzenlenecek.

|