YENİPAZAR'A TOPUKLU EFE ve YÜSRAN ERDEN'LE BAHAR GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden'le birlikte Yenipazarlılarla buluşarak seçim zaferini kutladı.
Haber Tarihi: 04.04.2019
|

Yenipazar Belediyesi'nin önünde gerçeklestirilen bulusmaya yüzlerce Yenipazarli ellerinde bayraklarla katildi.

Birliktelik ve dayanisma mesaji vererek "Seçim bitti, artik birlik zamani" diye konusan Baskan Çerçioglu, "Bize oy veren, vermeyen herkesin belediye baskaniyiz. Üzerimizdeki sorumlulugun bilincindeyiz, ayrim yapmadan herkesi kucakliyoruz" dedi. "Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Yenipazar ve Aydin oldu" ifadelerini kullanan Baskan Çerçioglu seçimde kaybeden adaylara da bir çagrida bulunarak " Yenipazar'dan herkese sesleniyorum. Gelin birlik olalim; Yenipazar için, Aydin için hep birlikte çalisalim" dedi.

Baskan Erden'in bütün projelerini destekleyecegini belirten Baskan Çerçioglu Yenipazarlilarin kendisine ve Baskan Erden'e vermis oldugu destekten dolayi tesekkür etti. "Bizler de sizin için günde 18 saat Yenipazar için, Aydin için çalisacagiz" seklinde konusan Baskan Çerçioglu, yatirimlarin artarak devam edeceginin altini çizip "5 yilda 18 milyon liralik yatirim yaptik. Yüsran Baskan'la Yenipazar'a simdiye kadar yaptigimiz yatirimin iki katini yapacagiz" diye konustu.

Millet Ittifaki'nin belediye baskani olarak ittifakin paydasi olan IYI Parti'ye de tesekkür eden Baskan Çerçioglu "Sizlerin huzurlarinda IYI Parti'ye çok tesekkür ediyorum. Sag olsunlar, var olsunlar. Bizim birlikteligimiz seçime kadar degil, seçimden sonra da devam edecek. Çünkü bizim yüregimizde Yenipazar ve Aydin sevdasi var" sözlerini kullandi.

Yenipazar'da deneme üretimleri yapilip fideleri tüm Aydin'a ve Türkiye genelinde isteyen herkese gönderilen "Ata Tohumlari" projesinin önümüzdeki dönemde de devam edecegini belirten Baskan Çerçioglu, "Fidelerden ürettiginiz meyvelerden, sebzelerden tohumluk ayirmayi unutmayin. Bu yerel ürünlerimiz kaybolmasin, tekrar toprakla bulusturun. Bu projemizi çocuklarimiz için devam ettirecegiz; yerli ve milli olmak budur" dedi.

Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin sosyal belediyeciligi önümüzdeki dönemde de devam ettireceginin de altini çizdi. Baskan Çerçioglu ve Baskan Erden, Büyüksehir Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi meclis üyeleriyle birliktelik pozu da verdi. 

|