ENGELLİ VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen ve beraberindeki engelli vatandaşlar, görevine tekrar seçilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.
Haber Tarihi: 09.04.2019
|

Özen "Engellilerin Annesi" diyerek seslendigi Baskan Çerçioglu'na engelli vatandaslara verdigi destekler için tüm engelliler adina tesekkür etti.

"Engellilerin 2009'dan bu yana Aydin'da sosyal belediyecilikle tanismis oldugunu gördük" diyerek sözlerine baslayan Özen, "Baskanimizin tekrar seçilmesi yeni dönemde özelde engelliler, genelde tüm Aydinlilarin sahipsiz olmadigini; Aydin halkina dokunan, engellilere biri bir faydali projelerin 5 yil daha devam edeceginin teminatidir. 'Engellilerin Annesi'  sayin baskanimiza hem dernek hem de sahsim adina görevinde basarilar diliyoruz. Yeni dönemde birlikte güzel islere imza atacagimizi ümit ediyoruz" diye konustu.

Nazik ziyaretlerinden dolayi Özen'e ve beraberindeki heyete tesekkür eden Baskan Çerçioglu ise "Hayatlarinizi daha kolaylastirmak için sizlerle birlikte 10 yil beraber çalistik, bundan sonra da beraber çalisacagiz. Sizler bize çok destek verdiniz. Bu desteklerinizin sürecegi inancindayim. Sizler için yapilmasi gerekenleri bu dönemde de tüm gücümüzle yapmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Ziyarette yeni dönemde Büyüksehir Belediyesi'nin engelli vatandaslarin hayatlarini kolaylastiracak hizmetler konusunda görüs alisverisinde de bulunuldu. 

|