ŞOFÖRLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

Aydın Şoförler Odası ve Aydın Şoförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ile Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif ve oda yönetimleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tebrik ziyaretinde bulunup çiçek takdim etti.
Haber Tarihi: 09.04.2019
|

Ziyarette Özmeriç "Size Aydin Soförler Odasi ile Aydin Soförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi yönetim kurullari adina ve kendi adimiza da hayirli olsuna geldik. Zaten uzun yillardir birlikte çalisiyoruz, arkadaslarimizin memnuniyetlerini getirdik. Hem de yeni dönemde üzerimize düsenleri yapmaya hazir oldugumuzu belirtmeye geldik. Hayirli, ugurlu olsun" seklinde konustu.

Efeler Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Baskani Okan Yalçin ise "Yeni dönemin hayirli olmasini diliyorum. Artik esnaf olarak sikintidayiz. Önümüzdeki dönemde birlikte çalisarak esnafin bir nebze olsun rahata kavusmasi için yine birlikte çalisacagimizi umuyorum" ifadelerini kullandi.

Oda ve kooperatiflerin baskanlarina ve yönetim kurullarina nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu, "Her zaman soför esnafimizin yaninda olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Elbirligiyle bu zor günleri de asacagimizi biliyoruz. Büyüksehir Belediyesi'nin kapilari tüm esnafimiza sonuna kadar açik. 2014'te ilk büyüksehir belediyesi oldugumuzda ortak akilla çalismistik. Yine ayni sekilde, ortak akilla çalismaya devam edecegiz" dedi. 

|