AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE’DE TARIK MENGÜÇ’LE COŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle Söke’de Tarık Mengüç konseri düzenledi.
Haber Tarihi: 15.04.2019

Aydin’in her noktasindan Roman vatandaslarin akin ettigi konsere oldukça yogun bir katilim gözlendi. Ünlü Roman sanatçi Tarik Mengüç’ün bir birinden güzel sarkilariyla unutulmaz bir aksam yasayan Roman vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Konser öncesi Aydin Büyüksehir Belediyesi Erkek Bando Takimi dinletisi ile baslayan etkinlik, ardindan Genç Roman Dans Toplulugunun dans gösterisiyle devam etti. Konsere CHP Izmir Milletvekili Özcan Purçu, Söke Belediye Baskani Levent Tuncel, CHP Söke Ilçe Baskani Hüseyin Akkaya, IYI Parti Söke Ilçe Baskani Çaglar Çelikez, ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri katildi.

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ETKINLIKLERI IÇIN

Söke Genç Romanlar Dernek Baskani Özmen Altinkaynak ve Cumhuriyet Halk Partisi Izmir Milletvekili Özcan Purçu konusma yaparak, Roman vatandaslarin bu özel günü sebebiyle etkinlik düzenleyen Özlem Çerçioglu’na katki ve desteklerinden dolayi tesekkür etti. Etkinlige ev sahipligi yapan Söke Belediye Baskani Levent Tuncel ise konusmasini sahne yerine halkin içinden yaparak “Sizlere söz verdigim gibi hep halkin içinde olacagim. Bu sebeple konusmami burada aranizda yapiyorum. Ben de sizler gibi ayakta konseri izleyecegim” dedi. Baskan Tuncel de Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile tesekkür etti.