SULTANHİSARLI MUHTARLAR BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'YLA BİRLİKTE

İlçelerde muhtarlarla buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisarlı muhtarlar ve aileleriyle bir araya geldi.
Haber Tarihi: 12.01.2019
|

Sultanhisarli muhtarlar önümüzdeki dönemde de baskan Çerçioglu'nu ve Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya'yi desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Toplantida baskan Çerçioglu'na Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya’nin yani sira CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Sultanhisar Ilçe Baskani Ünsal Ünal, Büyüksehir Belediyesi ve Sultanhisar Belediyesi meclis üyeleri de eslik etti.

Aydin'da tarimsal üretimin merkezlerinden olan Sultanhisar'da Büyüksehir Belediyesi'nin çiftçilere verdigi destekleri hatirlatan baskan Çerçioglu, önümüzdeki dönemde de çiftçileri desteklenmeye devam edeceklerini söyledi.

Büyüksehir Belediyesi’nin  Sultanhisar'da mahallelere yaptigi yatirimlardan örnekler veren baskan Çerçioglu, vatandaslarin istedigi yatirimlarin ve hizmetlerin önümüzdeki dönemde de ayni hizda devam edeceginin altini çizdi.

Baskan Çerçioglu: Bizden daha fazla proje üreten yok

Kendisini ve baskan Yildirimkaya'yi desteklemeye devam edecegini söyleyen muhtarlara tesekkür eden Baskan Çerçioglu “Buradaki herkes gibi ben de Sultanhisar ve Aydin sevdalisiyim. Osman baskanla birlikte önümüzdeki dönemde de vatandaslarimizin, mahallelerimizin her derdine kosacagiz. Geçen dönem gösterdigimiz uyumu önümüzdeki dönemde de sürdürecegiz” dedi.

Muhtarlar yaptigi basarili çalismalar için tesekkür ettikleri baskan Çerçioglu'yla aileleriyle birlikte toplanti sonunda hatira fotografi çekildi.

|