BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA KOÇARLI'DAN TAM DESTEK

Her gün farklı bir ilçede muhtarlarla bir araya gelmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Koçarlılı muhtarlar da tam destek verdi.
Haber Tarihi: 14.01.2019
|

Muhtarlar, mahallerine her istedikleri yatirimi yapan baskan Çerçioglu'nu ve Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk'ü önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Muhtarlarla toplantida baskan Çerçioglu ve baskan Mutlu Öztürk'e CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Koçarli Ilçe Baskani Hakan Akin, Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri ile CHP Koçarli Ilçe Yönetimi de eslik etti.

Toplantida muhtarlara seslenen baskan Çerçioglu, geçen 4.5 yilda Büyüksehir Belediyesi'nin Koçarli'ya 58 milyon liralik yatirim yaptigini hatirlatip “Sizler de biliyorsunuz, göreve geldigimizde suyu, yolu olmayan mahalleler vardi. Bu mahallelerimiz öncelikli olmak üzere bizden talebi olan her mahallemize ulastik, ulasmaya da devam edecegiz” dedi.

Büyüksehir Belediyesi'nin Koçarli'da yaptigi sakiz koyunu projesi, Çakirbeyli Köy Pazari, altyapi, yol gibi yatirimlari hatirlatan baskan Çerçioglu “Simdiye kadar muhtarlarimiz ve vatandaslarimiz ne istedilerse yaptik. Bütün bu yatirimlari yapmak için azimli olmak ve ugras vermek gerekiyor. Bir de ben ve Mutlu baskan gibi Koçarli sevdalisi, Aydin sevdalisi olmak lazim. Bizim gibi Aydinli olmayanlar, Aydin'da yasamayanlar sizlerin, mahallerimizin ihtiyaçlarini anlamaz” ifadelerini kullandi.

AYBA örneginde oldugu gibi her vatandasa hizmet ettiklerinin altini çizen baskan Çerçioglu “Biz her vatandasimiza esit ve adil hizmet verdik, önümüzdeki dönemde de ayni sekilde hiçbir ayrim yapmadan hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Baskan Çerçioglu'nun konusmasi sik sik muhtarlarin alkislariyla kesildi. Muhtarlar “Biz sizin sayesinde mahallelerimizin yollarini yaptirdik, altyapimizi yeniledik” dedikleri baskan Çerçioglu'nu önümüzdeki dönemde de desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Toplanti sonrasinda muhtarlar baskan Çerçioglu ve baskan Öztürk'le aile fotografi çekildi.

|