BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışının görüldüğü Buharkent, Kuyucak, Nazilli, Yenipazar, Karacasu, Çine, Koçarlı ve Efeler ilçelerinde vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: 16.01.2019
|

Yollari açik tutmak için 24 saat çalisma esasina göre çalisan ekipler, buzlanmaya karsi da yol tuzlama çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Kar yüksekligi bazi bölgelerde bir metrenin üzerine çikti. Ekipler ara ara siddetlenen kar yagisina karsi Buharkent'te Ericek, Demirciler, Gündogan mahallelerinde; Kuyucak'ta Belenova, Ören, Ovacik, Yukari Yakacik, Saricaova, Musakolu, Yesildere, Yaylali mahallerinde; Nazilli'de Ovacik, Kusçular, Asagi Yakacik, Aksu, Esentepe, Akpinar, Derebasi, Karahalli, Bagcilli, Asagi Örencik, Apaklar, Kasikçilar, Hasköy mahallerinde çalisma gerçeklestirdi.

Yenipazar'da Haciköseler, Koyuncular, Aliogullari, Karaçakal mahallerinde; Karacasu'da Dikmen, Yeniköy, Palamutçuk, Yolalti, Yolüstü, Yaykin, Tekeliler mahallerinde; Çine'de Kavsit, Ibrahim Kavagi, Alabayir, Topçam, Hacipasalar, Çatak, Elderesi mahallerinde ve Koçarli'da Çulhalar, Mersinbelen, Satilar, Çalli mahallerinde yol açma ve buzlanmaya karsi tuzlama çalismasi gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Efeler ilçesinde de Karaköy Mahallesi'nde ve Pasa Yaylasi'nda da çalisma yürüttü.

Vatandaslarin kar yagisindan etkilenmemesi için ekiplerin kis boyunca 24 saat esasina göre çalisacagini hatirlatan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, sürücülerin gerekli tedbirleri alarak yola hazirlikli çikmalari uyarisinda bulundu.

Baskan Çerçioglu, yasanabilecek herhangi bir olumsuzlukta vatandaslarin Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin 444 40 09 numarali Hizli Çözüm Merkezi’ni veya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi’nin 110 numarali acil hattini aramalarini istedi.

|