MUHTARLAR TOPUKLU EFE VE AYDIN'IN FATİH'İNE TAM DESTEK DEDİ

Her gün farklı bir ilçenin muhtarlarıyla buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Efeler muhtarları da tam destek verdiklerini söyledi.
Haber Tarihi: 16.01.2019
|

Baskan Çerçioglu'na Efeler muhtarlariyla bulusmasinda CHP Efeler Belediye Baskan adayi Mehmet Fatih Atay'in yani sira CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Efeler Ilçe Baskani Polat Bora Mersin, CHP Efeler Ilçe Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ve Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri de eslik etti.

Baskan Çerçioglu, son 4.5 yilda Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Efeler'e 380 milyon lira yatirim yaptigini hatirlatip, yatirimlarin önümüzdeki dönemde de ayni hizda devam edeceginin altini çizdi. Muhtarlara seslenen baskan Çerçioglu "Siz de biliyorsunuz, Efeler'i Aydin'in efesi kadar düsünen yok. Aydin'a tarihinde almadigi yatirimi son 4.5 yilda Aydin Büyüksehir Belediyesi yapti. Efeler'de yolu yapilmayan mahalle birakmadik. Her mahallemize ve her vatandasimiza esit ve adil hizmet verdik. Ayni sekilde önümüzdeki dönemde de esit ve adil hizmet vermeye devam edecegiz" dedi.

Baskan Çerçioglu, kendisini ve Mehmet Fatih Atay'i desteklediklerini söyleyen muhtarlara tesekkür edip "Aydin'da yasadigimiz, sizlerle birlikte bu kentin havasini soludugumuz için hangi mahallenin neye ihtiyaci varsa, hangi muhtarimiz ne istediyse hepsini yerine getirdik. Aydinlilar vefali insanlardir, kendisine hizmet edeni de etmeyeni de unutmaz " ifadelerini kullandi.

Toplantida muhtarlar "Ben de sizler gibi Aydin sevdalisiyim" diyen baskan Çerçioglu'nu uzun süre alkisladi. Toplanti sonunda muhtarlar Aydin'a yaptigi yatirimlar için tesekkür ettikleri baskan Çerçioglu'yla gecenin anisina aile fotografi çekildi.

|