BAŞKAN ÇERÇİOĞLU GERMENCİK PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.
Haber Tarihi: 17.01.2019
|

Pazarci esnafina islerinin nasil oldugunu, halini-hatrini soran ve hayirli isler dileyen baskan Çerçioglu'na vatandaslar ve pazarci esnafi yogun ilgi gösterdi.

Pazar ziyaretinde baskan Çerçioglu'na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Germencik Belediye Baskan adayi Fuat Öndes ile CHP Germencik Ilçe Baskani Salih Çavus ve çok sayida vatandas eslik etti.

Ziyaret esnasinda bir vatandasin “Baskanim seni karsiliksiz seviyoruz” sözlerine tesekkür eden baskan Çerçioglu, “Önümüzdeki dönemde de Fuat baskanla birlikte sevginize layik olacak hizmetler yapmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Çogu Germencik'in mahallerinden gelen vatandaslar, Büyüksehir Belediyesi'nin mahallerine yaptigi yatirimlar için tesekkür edip yatirimlarin devam etmesi için baskan Çerçioglu’nu ve Öndes'i önümüzdeki yerel seçimde desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Vatandaslarin ve pazarci esnafinin birlikte fotograf çekilme isteklerini de geri çevirmeyen baskan Çerçioglu, pazarci esnafindan alisveris de yapti. 

|