ATÇA BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN YANINDA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazar ziyaretleriyle her gün farklı bir yerde Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 21.01.2019
|

Atça Pazari'nda esnaf ve vatandaslarla bulusan Baskan Çerçioglu'na ve Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya'ya vatandaslar önümüzdeki yerel seçimde de tam destek verdiklerini söyledi.

Baskan Çerçioglu’na Atça Pazari ziyaretinde CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, CHP Sultanhisar Ilçe Baskani Ünsal Ünal da eslik etti.

Pazarci esnafina islerinin nasil gittigini soran Baskan Çerçioglu esnafa hayirli isler diledi. Pazarda Baskan Çerçioglu’nu coskuyla karsilayan ve “Atça seninle gurur duyuyor” diyen kadinlar kendisini desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Sultanhisar'in mahallerinden pazara gelen vatandaslar, Büyüksehir Belediyesi'nin yaptigi yollardan memnun olduklarini belirten vatandaslar mahallerine yapilan yatirimlar için tesekkür etti.

Vatandaslarla sohbet eden Baskan Çerçioglu vatandaslarin issizlikten ve yüksek fiyatlardan dert yanmasi üzerine “Türkiye'nin en büyük sorunu issizlik. Yerel yönetim olarak vatandaslarimiza is sahasi açmak amaciyla hem yatirimlar yapiyoruz hem de desteklemelerde bulunuyoruz. Aydin'da ve Türkiye'nin birçok ilinde issizligin çaresi tarimin ve hayvanciligin desteklenmesi. Simdiye kadar binlerce vatandasimiz köy pazarlarimizda, turizme açtigimiz bölgelerde, hayvancilik desteklerimizle dogrudan veya dolayli olarak kendi islerinin sahibi oldu. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle issizligi azaltacak isler yapmaya daha fazla agirlik verecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu vatandaslara verdikleri destekler için tesekkür edip Atça'ya ve Aydin'in geneline yatirimlarin ve verilen hizmetlerin önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceginin altini çizdi.

|