BÜYÜKŞEHİRDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI UYGULAMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi son günlerde etkisini iyice artıran soğuk havalar sebebiyle başlattığı sıcak çorba servisi uygulamasına devam ediyor.
Haber Tarihi: 22.01.2019

Aydin BSB ekipleri tüm ilçelerde kurulan pazarlarda vatandaslari sicak çorba ile karsiliyor. Sabah erken saatlerden itibaren çorba servisiyle karsilasan üreticiler, esnaf ve vatandaslar soguk havalarda kendilerini unutmayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na bu uygulama sebebiyle tesekkür etti.

Bugün Efeler Sali Pazari, Kusadasi, Bozdogan, Nazilli, Söke Bagarasi pazarlarinda yapilan çorba ikrami yarin (23 Ocak Çarsamba) Efeler Çarsamba Pazari, Yenipazar, Söke, Kusadasi ve Çine Akçaova pazarlarinda devam edecek.

Çorba ikramlari 24 Ocak Persembe günü Çine, Germencik, Nazilli pazarlarinda; 25 Ocak Cuma günü Incirliova, Efeler Fatih, Sultanhisar, Buharkent, Koçarli Biyikli pazarlarinda; 26 Ocak Cumartesi günü Karpuzlu, Kuyucak, Kösk, Didim, Germencik Ortaklar pazarlarinda; 27 Ocak Pazar günü ise Efeler Dalama, Kusadasi Davutlar, Kuyucak Yamalak, Efeler Kemer ve Efeler Kurtulus pazarlarinda yapilacak.