SÖKELİ KADINLARIMIZ TOPUKLU EFE'YLE BİRLİKTE

Her gün başka bir yerde hemşehrileriyle buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, kadınlar önümüzdeki yerel seçimlerde de desteklemeye devam edeceklerini ifade ettiler.
Haber Tarihi: 23.01.2019
|

Söke’de kadinlarla bir araya gelen Baskan Çerçioglu “Bugün siyasi bir çalismadan ziyade kadinlarimizla dayanisma için buradayim. Gelecegimiz için kadinlarimiz, kizlarimiz siyasette daha fazla yer almali. Sizlerin destegiyle Aydin'da bunu basariyoruz” diye konustu.

Baskan Çerçioglu'na destek vermeye gelen kadinlar bulusma salonunu tamamen dolduruldu. Bulusmada baskan Çerçioglu'na CHP Söke Belediye Baskan Adayi Levent Tuncel, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, IYI Parti Söke Ilçe Baskani Çaglar Çelikez, CHP Söke Ilçe Baskani Hüseyin Akkaya ve sivil toplum örgütlerinden çok sayida vatandas eslik etti.

Her geçen gün artan destekleri için kadinlara tesekkür eden Baskan Çerçioglu “Ben de sizler gibi bir anneyim. Biz kadinlar yasadigimiz sehirlerin daha güzel, piril piril olmasini isteriz. Çevremizdeki hiç kimsenin zorluk yasamamasini isteriz. Ben de bu hususlarda oldukça dikkatliyim ve çalismalarimi bu yönde yapiyorum. Uyguladigimiz sosyal belediyecilikle artik Aydin'da hiç kimse yataga aç girmiyor, hiç kimse soguktan üsümüyor. Çünkü 50 yilda yapilmayani 5 yilda gerçeklestirdik. Aydin için günde 18 saat çalisiyoruz. Siz kadinlarimizin destegiyle önümüzdeki dönemde de sosyal belediyeciligimizi aynen sürdürecegiz. Iyi bir güç birligiyle Aydin'i gelistirmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Söke'ye kadinlarin istekleri dogrultusunda yakin zamanda bir kültür merkezi kazandiracaklarini ifade eden baskan Çerçioglu'na kadinlar adina tesekkür eden Levent Tuncel, Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle kadin dinlenme evleri kuracaklarini söyledi.

Toplanti sonunda Baskan Çerçioglu katilimcilar ve yüzlerce kadinla birlikte toplanti salonundan Istasyon Meydani'na kadar dayanisma yürüyüsü gerçeklestirdi.

|