KOÇARLI TEKELİ’DE ASFALT SEVİNCİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı ilçesine bağlı Tekeli Mahallesi’nin asfalt yol hayalini gerçeğe dönüştürüyor.
Haber Tarihi: 24.01.2019

Tekeli muhtari ve vatandaslarin yol taleplerini hizlica degerlendirmeye alan Aydin Büyüksehir Belediyesi yol sube ekipleri, ivedilikle ön çalismalari tamamlayip mahalle yolunda sicak asfalt çalismasi baslatti. Tekeli’yi anayola baglayan güzergâhta gerçeklestirilen faaliyetler çerçevesinde sicak asfalt yapiminin yanisira yol genisletme çalismasi da yapiliyor. Üst yapi güçlendirme çalismalari çerçevesinde taleplerinin hemen karsilik bulmasindan dolayi büyük bir mutluluk yasayan vatandaslar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek, desteklerinin tam oldugunu ifade ettiler.

MUHTAR ESKICI “ÇERÇIOGLU HAYALIMIZI GERÇEKLESTIRDI”

Büyüksehir ekiplerince yapilan sicak asfalt ve yol genisletme çalismalarina deginen Tekeli Mahallesi Muhtari Ali Eskici “Mahalle yolumuzun asfaltsiz ve dar olusu büyük sikintilara yol açiyordu. Yillardan beri yasadigimiz bu sorunumuzu Özlem Baskanimiza ilettik. Sagolsun hayalini kurdugumuz sicak asfalt ve genis yol çalismasini baslatti.  Tüm hizmetlerinden memnunuz Allah basimizdan eksik etmesin, kendim ve mahallem adina çok tesekkür ederim.” dedi.